Minestrone polievka


Suroviny:

obľúbené cestoviny do polievky CESSI
2 červené cibule
1 PL oleja
1 balíček mrazenej zeleniny
1 strúčik cesnaku
150 g cherry paradajok
sušené bylinky, mletá červená paprika, parmezán, soľ, mleté čierne korenie

Príprava:

Cibuľu ošúpeme, rozpolíme a polovice nakrájame na plátky. V hrnci rozpálime olej, pridáme cibuľu, soľ a mletú červenú papriku, premiešame, prisypeme mrazenú zeleninu
a krátko podusíme. Potom prilejeme 1 l studenej vody, prisypeme korenie, bylinky a necháme prevrieť. Prisypeme cestoviny a do polievky zamiešame aj prelisovaný strúčik cesnaku. Varíme na strednej teplote 10 minút. Koktailové paradajky rozštvrtíme a krátko pred koncom varenia pridáme do polievky. Polievku podávame posypanú strúhaným parmezánom. 

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...